Submergeix-te en una experiència Fulldome 360

Més info 360

T'imagines el contingut del teu negoci, la presentació de la teva empresa o el llançament dels teus productes en una experiència totalment immersiva?

Fes que el teu contingut, el teu negoci, la presentació de la teva empresa o el llançament dels teus productes siguin una gran EXPERIÈNCIA! és la que pots aconseguir amb el FullDome a Lleida, un dels majors formats audiovisuals que existeixen en l'actualitat i que és ideal per impactar als diferents públics objectius.

Ens ocupem de tot el projecte. Des d'ajudar-te a plasmar la teva idea, crear el contingut audiovisual amb tecnologies d'última generació com a imatges 3D, vídeos 360º o injecció d'olors, fins al muntatge final de la cúpula FullDome.

Més info 360

Avantatges

Fes el salt definitiu en la teva estratègia de màrqueting i comunicació. Fes un pas endavant i ensenya els teus continguts d'una manera diferent, amb una alta tecnologia quant al disseny del teu contingut, amb imatges en 360º i en 3D. Estem convençuts que faràs un salt en la teva estratègia de màrqueting i comunicació.

  • FullDome es pot complementar amb qualsevol estratègia comunicativa o pot ser la teva principal eina d'arribada a qui t'interessi.
  • Pot transformar-se en un gran aliat per a l'educació, la cultura, la teva marca i molts d’altres àmbits.
  • La cúpula ofereix experiències singulars, brindant al públic la sensació d'estar en un espai sense límits, a través del contingut.
  • Aprenentatge immersiu, un lloc on educar, comunicar i sorprendre, encara avui, és possible.

Fotografia Panoràmica 360º

Les imatges panoràmiques de 360º són la base de les visites virtuals. Són unes imatges que, en el moment de la seva captura, necessiten l’ús d’una ròtula especial que permet obtenir tota la informació d’un espai. Posteriorment se sotmet a totes les imatges capturades a un processament digital que dóna com a resultat una única imatge del lloc de la presa amb tots els detalls a 360º.

Aquest tipus d’imatges són especialment atractives i una interessant eina per donar a conèixer diferents espais amb tota mena de detalls.

Contacta'ns

Realitat virtual

Amb la Realitat Virtual pots crear un món especialment dissenyat per a mostrar els teus productes, serveis o per a ajudar a millorar el teu treball. Mitjançant un suport de RV, pots oferir experiències molt pròximes a la realitat i transportar o fer viure situacions que difícilment s'oblidaran.

Segons les vostres necessitats podrem simular espais diversos per a explorar i interactuar tal com si fóssim aquí realment.

La Realitat Virtual, una forma segura de donar-li encara més valor als teus productes.

Més info 360